Инвестиционен проект La Perla, Балчик, 85% готов

Цена: 2600000.00 €
Площ: 2800.00 м2
Гр/с: Балчик
Тип: проект
Строителство: Тухла
Реф.No.: #B001

Характеристики

  • Internet
  • Морска гледка
  • Първа линия море
  • Близост до плаж
  • СПА център
  • Гараж
  • Жива охрана

Описание

Комплекс „Ла Перла” се намира в гр. Балчик, на самия плаж, на първа линия море.

Състои се от 4 мезонета (разположени на първите етажи, като всеки един от тях  има директен излаз на плажа), 14 апартамента и 4 студия.

В комплекс „Ла Перла” не сме залагали само на уникалната гледка и локация, а едно от водещите неща ни е било наистина качественото строителство, за което сме вложили средства, възможности и материали. Строено е с тухла, най-качестени изолации, дограми и стъкла, а сгарадата е облицована с един от най-качествените камъни.

 

Комплекс „Ла Перла” се намира на абсолютна първа линия море, на самия пясък!

В „Ла Перла” се залага много и на детайлите – панорамен асансьор; помислено е отрано и за климатиците и за да се избегне грозното окичване на сградата с външни тела,  са прокарани пътищата за климатиците така, че са скрити в специална ниша.

Сградата е на 5 надземни и 3 подземни етажа. Има 2 рецепции, 2 сервизни помещения, подземен паркинг, възможност за СПА център. 

Комплекс „Ла Перла” е със завършен етап груб строеж. Дограмата и стъклопакета, Ел инсталация и ВИК инсталации са поставени, така също гипсови мазилки и замазки са направени; следват вътрешни довършителни работи и завършването на рецепцията.

 

Предимства на комплекса:

Уникална локация – първа линия море, на плажа! Това прави самия комплекс наистина уникален!

Изключително качествено строителство

Самият град, в който е разположен комплекса – Балчик, популярен с Двореца на румънската кралица и Ботаническата градина, както и със спокойствието, зеленината и липсващото презастрояване, както е в повечето черноморки градове и курорти. Предимство е и че Балчик е град със собствена администрация, а не курорт, което е предпоставка за безпроблемно целогодишно ползване на комплекса – всички магазини, ресторанти и супермаркети работят постоянно.

Близост до три нови голф игрища.

Цени и наличност

Планове