За Нас

Imobulgaria International e активно развиваща се компания, която вече повече от 10 години успешно работи на пазара за недвижими имоти. За тези години Ние успяхме да си спечелим безупречна репутация и доверие сред нашите клиенти и партньори.

Съблюдавайки основните принципи на нашата работа, ние постоянно градим дългосрочни отношения с партньори и клиенти.

  1. 1. Знаем, че покупката на недвижим имот е важно и отговорно решение, както за нашите клиенти така и за нас. Отношението ни към това решение е едновременно отговорност и доброжелателност.
  2. 2. Подхода
  3. 3. Надежност –отговорността ни към нашите клиенти, отличното познаване на пазара, дългосрочните отношения с инвеститорите и строителите ни дават предимството да Ви предложим само качествени и проверени недвижими имоти.

Сътрудничим си както с международни корпорации, така и с руски компании и инвеститори, оказваме консултантски услуги по покупко-продажби и наеми на недвижими имоти. Извършваме услуги по оценка на имоти, изследване на пазара и управление на отделни апартаменти и хотелски комплекси. 

Компания Imobulgaria International се явява инвеститор и строител на апарт-хотели и отделни апартаменти и къщи на черноморското ни крайбрежие.

Компания Imobulgaria извършва консултации по всякакви инвестиционни въпроси, а също така съдействаме на клиентите си за всички техни сделки и въпроси, с помощта на нашия правен отдел. 

Мотивирани от постоянното желание да задоволим вашите потребности и високи очаквания, Ние, екипът на Imobulgaria International,сме изградили принцип на работа, който се отличава с  отношение, професионализъм, откритост и коректност.

Знаем колко важно е за вас да получите надеждна услуга, точния съвет при избора на недвижим имот с най-добро качество на достъпни цени, и затова се стараем да ви предлагаме и възможности за облекчаване на семейния бюджет.

Какъв по-сериозен повод може да има да изберете Нас?!

Ако искате да се сдобиете с качествен, надежден, достъпен и неповторим недвижим имот на българското Черноморие - свържете се с Нас, ние сме 24-часа с Вас!

 

Благодарим на всички наши клиенти и партньори за оказаното доверие!